Regels Garant staan

Meer
29 jul 2016 10:44 - 07 jan 2022 21:56 #137 door Vincent
Regels Garant staan werd gestart door Vincent
Als je garant wilt staan voor iemand die gebanned is om hem weer te laten unbannen gelden strenge regels. Deze regels kunnen zowel voor jou, als voor het persoon die een unban wil, als jullie beide gelden.

- Je bent minimaal Iron rank
- Je maakt op wat voor manier nog geen gebruik van ons garant staan systeem
- Er kan maar 1 keer gebruik worden gemaakt van het garant staan systeem. Dus heb je al garant gestaan of heeft er iemand garant gestaan voor jou dan kan je geen gebruik meer maken van dit systeem.
- Degene die garant wil staan meld dit persoonlijk bij Leidse_Glibber via Discord. Vermeld in je bericht dat je begrijpt wat er kan gebeuren als je garant staat, de mc naam van degene waarvoor je garant staat en dat je ook daadwerkelijk garant wil staan.
- Overtreed 1 van jullie beide 1 van onze regels op een dusdanige manier dat een permban de enige oplossing is dan worden jullie beide gebanned. Dit is dus zonder verdere mogelijkheid voor een "gratis" unban. Als je dan nog een unban wil dan ben je aangewezen op ons donatie systeem waarbij je voor een donatie van €10.00 een unban kan "kopen".
Laatst bewerkt 07 jan 2022 21:56 doorVincent.
Onderwerp is gesloten.
Tijd voor maken pagina: 0.436 seconden
Copyright © 2021