Google Translate

nlenfrdees

Februari19

Geschreven door Vincent

Het regent nieuwigheid!

 

Op de VIP server spelende mensen kennen deze al  maar vanaf dit weekend is survival spelen op de gewone survival server ook vele malen uitdagender geworden!
Hoe dan hoor ik jullie vragen?!!? Vanaf dan draait de Advanced Achievements plugin ook mee op de survival server en kan je
bijna 400 (!!!!, er komen er nog steeds meer bij!,) extra Achievements/Advancements halen dan enkel die vanuit minecraft zelf!
Ook krijg je nu leuke goodies, mcmmo tokens of Legendary punten als je een hele catogerie voltooid van een Achievement/Advancement.
Kijk ingame bij /aach list om jouw voortgang te zien en om te kijken wat je nog moet doen om een Achievement/Advancement te voltooien!
Happy Achievement/Advancement hunting!*

*Kijk bij de regels/voorwaarden op onze website voor aanvullende regels die betrekking hebben op deze plugin.

 

mcMMO

Ook nieuw op de survival server dit weekend is de vernieuwde versie van mcMMO.
Nossr50, dit is de oorspronkelijke developer van mcMMO, heeft onlangs besloten om zijn project na jarenlange afwezigheid in een heel nieuw jasje te steken en klaar te maken voor de toekomst. Vanaf aankomend weekend kan iedereen al een beetje ervaren wat zijn plannen zijn voor mcMMO. Dat er veel moest verbeteren wisten we al een tijdje maar dat hij, werkelijk, mcMMO weer vanaf de grond op ging bouwen was misschien nog wel een leukere verrassing! Voor iedereen zal de beleving van mcMMO gaan veranderen in positieve maar helaas ook in negatieve zin (want waar gehakt wordt vallen spreekwoordelijke spaanders). Wij van Just willen jou als speler vragen om al je positieve en negatieve verhalen aangaande deze "nieuwe" mcMMO met ons te delen op ons forum, ook vernemen we graag jouw ideeën of bug reports in deze. De lijn naar de developer is zeer kort en nossr50 staat zeer open voor ideeën en kritische nootjes via de mcMMO discord. Wij zullen dan ook alle berichten van jullie die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van mcMMO daar bespreekbaar maken. Misschien niet heel nodig om te melden als je dit zo allemaal gelezen hebt maar de definitieve versie is dit nog zeker niet!

Inside informatie kan je hier vinden: mcMMO info

 

Creative Contest Februari

Voor onze creatieve spelers is vanaf vandaag weer een nieuwe creative contest gestart met dit keer het thema PORTALS.
De winnaar van deze contest zal zijn bouwwerk ergens in maart in gebruik zijnde terug gaan zien op de survival server, en dan ook nog eens (indien mogelijk) ergens in of op onze spawn. Deze portal gaat toegang geven tot, afhankelijk van het winnende design, Nether of End. Alle spelers die een serieuze deelname neerzetten krijgen als beloning 1 Legendary Punt die besteed kan worden in de Legendary Item shop op de survival server. Voor het volledige prijzen overzicht die je als speler kan winnen en de overige contest informatie kan je kijken bij de contest warp op onze creative server. Kijk voor deze warp bij /menu.

 

Legendary Punten

Vanaf heden kan je onder /menu op de survival server onze nieuwe Legendary Item shop vinden waar je voor 5 Legendary Punten een willekeurige Legendary uit kan kiezen. Ideaal dus als je er toevallig nog 1 mist en je je verzameling eindelijk eens compleet wil maken. Hoe je deze Legendary Punten krijgt hoor ik je vragen? Op dit moment kan je deze punten krijgen op de volgende manieren:
-Iedere 50 geclaimde votes op survival of VIP per maand geven je 1 LP (Legendary Punten kan je enkel sparen voor op survival op de VIP en niet daar gebruiken) gebruiken.
-Ieder serieus bouwwerk bij de creative contest wordt beloond met 1 LP aan het eind van deze contest.
-Als je alle skulls van onze skullhunt 1.0 hebt gevonden in de lobby (binnenkort mogelijk)
-Als donatie optie op de survival server als je /buy gebruikt.


Zoals je ziet beginnen wij dit jaar uitdagend/uitstekend en we zitten dan ook vol ideeën om het nog leuker te maken!
Tot de volgende keer en veel speelplezier!

Karcocha
aka
Vincent