Google Translate

nlenfrdees

201901

Geschreven door Vincent

Just a Happy New Year

 

Beste Justers, we zijn dan toch weer aanbeland in een nieuw jaar, het jaar 2019! Wij willen jou dan ook een spetterend 2019 wensen en we hopen dat we jullie nog vaak gaan begroeten dit jaar. Wij van Just gaan er in ieder geval weer vol tegen aan en we zullen er ook dit jaar weer alles aan doen om het speelplezier op ons netwerk op een nog hoger niveau te krijgen!

Ik zal hieronder enkele van onze "goede voornemens" gaan verklappen, uiteraard niet allemaal want een verrassing is leuker als je hem niet verwacht!

2019, het jaar van (onder andere):

- Een nieuwe interactieve lobby -

Er wordt op de achtergrond op dit moment nog druk gewerkt aan deze vernieuwing maar zodra deze af is zal je binnenkomen op Just in een nieuwe fantastische lobby waarin je van alles kan ontdekken. Van parkour tot op speciaal voor deze lobby gemaakte minigames, vervelen is er straks niet meer bij in onze lobby! Ontdek hem tot in detail of kijk straks lekker rond als bijvoorbeeld de survival zijn avond herstart krijgt en je toch moet wachten. Binnenkomen nieuwe stijl!

- Meer achievements op de survival server -

De oplettende op VIP spelende Justers kennen deze leuke toevoeging inmiddels al een tijdje maar in het eerste kwartaal van 2019 zal deze plugin ook op de survival uitgerold gaan worden; Advanced Achievements!
Bijna 300 uitdagingen staan straks op jou te wachten om de verveling tegen te gaan!
Scheer schapen, rij de horizon tegemoet op een Lama of ga gewoon minen en ontdek welke zaken jou meer achievements (advancements) kunnen opleveren en bij voltooiing leuke ingame goodies kunnen opleveren!

- Finetuning -

Ook in 2019 zijn wij nog volop bezig met het finetunen van de servers om zo het speelgenot te vergroten. Loop jij tegen technische zaken aan die volgens jou niet kloppen en de aandacht van ons nodig hebben laat dit dan weten op ons forumgedeelte voor deze zaken. Zeg dit soort zaken niet in de ingame chat tegen staffleden want op die manier kunnen ze vergeten worden of ze komen niet duidelijk door bij Marco of mij.

- 1.14 -

Wij zijn zeer benieuwd!
Zo een hel als de overgang van 1.12 naar 1.13 was zal deze update niet worden dus we kijken hier minder angstig naar uit dan naar 1.13!
Nieuwe blokken! Eindelijk!


Voor nu genoeg verklapt!

Ik wens jullie nogmaals een goed 2019 toe en graag tot de volgende keer!

Groet

Vincent aka Karcocha