Google Translate

nlenfrdees

16112018

Geschreven door Vincent

Bezigheden

Nog bezig tot en met 30 november aanstaande; onze Creative contest met het thema Sprookjes en Fantasie! Op dit moment doen er zeer weinig mensen mee dus eigenlijk kan je zeggen dat de kans om 1 van de prijzen (te gebruiken in survival) te winnen zeer tot zeer zeer groot is! Ga dus snel naar de Creative server doe /warp en kies de Contest Warp, lees de info en doe mee!

 

MOB spawning

We zijn al een tijdje op de achtergrond op zoek naar de juiste balans om de server optimaal te laten draaien en het speel genot zo hoog mogelijk te krijgen. Nu is dat op het moment merkbaar aan bijvoorbeeld de mate waarin mobs spawnen. Dit heeft te maken met het gegeven dat wij met tussenpozen van minimaal 24 uur verschillende instellingen aan het testen zijn. In deze instellingen zijn duizend en één manieren van instellen dus je kan begrijpen dat als je kijkt naar de mogelijkheden en de test tijd dat hier best wat tijd overheen kan gaan tot we een acceptabel niveau bereikt hebben. Wij vragen jullie enig begrip hiervoor en vragen ook om hier geen melding van te maken. Wij zijn hier nog dagelijks "onmerkbaar" mee bezig en dus kan er niks anders gedaan worden dan afwachten en je laten verrassen op een gegeven moment.

 

Onderhoud

Op zaterdag 17-11-2018 tussen 08:00 en maximaal 12:00, zal er onderhoud plaatsvinden aan de verschillende VPS-en waarop onze servers draaien. Op het aangegeven moment kan het dus zijn dat we onbereikbaar zijn en/of dat je plots je verbinding met de server kan verliezen. Deze onderhoudswerkzaamheden zullen uiteindelijk zorgen dat we allemaal een betere performance zullen ervaren in combinatie met de eerder genoemde instellingen aangaande a.o op het gebied van de MOB spawning.