Google Translate

nlenfrdees

1311

Geschreven door Vincent

Here we go! (again)

Zoals jullie ongetwijfeld al gemerkt hebben zijn we weer een Minecraft versie opgeschoven in de lijn van vele, 1.13.1 dit keer. Deze update voorziet ons van vele bug fixes welke je kan vinden op de site van Mojang. Voornaamste fix zou de performance moeten zijn en de tijd zal het leren of ze dat gelukt is. De vraag aan jullie als spelers (en staffleden) blijft wel staan; Mocht je iets vinden wat volgens jou niet klopt of heb je suggesties over eventuele toevoegingen post dit dan op ons verbeteringen deel van het forum. Dit is de enige plek waar deze zaken in behandeling worden genomen.

 

Creative Contest September

Wat is jouw favoriete eten? En waar kan ik jou (bij wijze van spreken) voor wakker maken midden in de nacht? Laat dat op jouw meest creatieve manier zien bij de nieuwe creative contest! De looptijd van de contests hebben wij makkelijker te volgen gemaakt vanaf deze ronde, een contest loopt nu een hele maand. Op deze manier heeft iedereen tijd genoeg om zijn of haar creatie te maken en hebben mensen ook meer mogelijkheden om nog snel mee te doen. Bij deze contests kan je leuke survival prijzen winnen, er is altijd wel een prijs met een hoge ingame waarde en zal het dus zeker de moeite zijn om ook eens mee doen als je een echte survival die hard speler zijn. Wat de prijzen zijn kan je zien bij de contest area op de creative server.

Kijk ook eens bij de polls op het forum, hier wordt het volgende thema door jullie als speler bepaald welke we gaan gebruiken in de volgende maand.

 

World border

Vanaf vandaag zullen wij op niet genoemde momenten de world borders van de verschillende survival werelden vergroten tot een bepaalde radius, hou vooral de dynmap in de gaten om te kijken of er al een vergroting van de wereld heeft plaatsgevonden. Wij gaan door met vergroten totdat alle biomes beschikbaar zijn of totdat wij de gewenste grootte hebben bereikt.

Survival wereld border zal in fases vergroot worden van een radius van 6000 naar (minimaal)* 9000
Survival end border zal in fases vergroot worden van een radius van 4000 naar 6000
Survival nether border zal in fases vergroot worden van een radius van 4000 naar 6000

* afhankelijk van of alle biomes beschikbaar zijn

 

Veel speelplezier allemaal en tot de volgende keer!

Groet

Vincent

aka

Karcocha