Google Translate

nlenfrdees

we zijn los

Geschreven door Vincent

Here we go!

 

 

We zijn zoals je misschien al gezien hebt sinds afgelopen zaterdag eindelijk over op 1.13 en draaien dus inmiddels al een week op volle toeren. Zoals je misschien ook gemerkt hebt zijn er veel nieuwe zaken waar je zonder twijfel even aan moet wennen zoals nieuwe commands die oude commands vervangen en plugins die je nog niet eerder gezien hebt bij ons. Helaas is het ook zo dat we nog niet vlekkeloos draaien en we nog niet alle gewenste plugins in ons bezit hebben en dat er dus zaken zijn die je in het verleden wel kon en nu ineens (nog) niet. 

In het geval dat nog niet alles vlekkeloos draait vragen wij jou wel om zaken waarvan je denkt dat het niet klopt te melden op ons forum zodat we deze 1 voor 1 op te kunnen beantwoorden en/of op te lossen, dit melden van zaken doe je hier:

Melden bugs/verbeteringen

Door dit melden help je je jezelf en Just om nog beter te worden dan we eigenlijk al zijn (kuch kuch).

Bugs en verbeteringen die ingame in de chat gemeld worden zullen niet in behandeling genomen worden en zelfs worden genegeerd, reden hier voor is dat we op het moment dat het in chat tegen ons gezegd wordt wij eigenlijk niet direct een oplossing voor handen hebben en niet de tijd hebben om direct te kijken omdat we op de achtergrond met zaken bezig zijn of ook eens zelf willen genieten van 1.13. Door het melden op het forum verzeker je je dus ook eigenlijk van een zeker en professioneel antwoord en/of oplossing.

 

Voor nu wens ik een ieder ongelooflijk veel speelplezier op Just in 1.13 en bijna al weer in 1.13.1 (update zal nagenoeg probleemloos zijn) en tot een volgend bericht!

 

Karcocha aka Vincent