Google Translate

nlenfrdees

de basis staat

Geschreven door Vincent

De Kerstboom Staat!

Bericht update: 14/08/2018 18:58

Nee het is nog geen kerst, en nee de kerstman is ook nog niet in het land maar op deze manier hebben we een mooie vergelijking die iedereen kan begrijpen als we het over de voortgang van de overgang naar 1.13 hebben. Zoals we er nu voorstaan staat de basis (de kale kerstboom wink ) als een huis en kunnen we vanuit daar verder gaan bouwen ( het versieren van de kerstboom wink). Nu de basis er is willen we ook zo snel mogelijk over op 1.13 met de Survival, VIP en Creative server. Dit gaat aankomend weekend, het weekend van 18/19 augustus, gebeuren. Zoals je kan lezen zijn we bij lange na nog niet compleet en zijn dus niet alle mogelijkheden al beschikbaar die bij je rank horen maar je kan er van uitgaan dat we ons uiterste best doen om dat zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen naast alle nieuwe zaken die nu al meedraaien en de zaken die we nog gaan testen. Hieronder kan je een overzicht vinden van de nieuwe zaken die nu meedraaien en de oude bekende die wel al beschikbaar zijn. Op het forum zal dit overzicht te zijner tijd verder uitgewerkt te vinden zijn met alle info die daarbij hoort zoals vanaf welke rank je iets kan. Hieronder vind je ook ons draaiboek voor het overgangs weekend. Hou in dit weekend naast de zaken die vermeld staan in ons draaiboek ook rekening met onvoorziene omstandigheden en zelfs de mogelijkheid dat je helemaal niet kan spelen bij ons. Ik wil je als laatste namens ons allemaal veel speelplezier wensen in 1.13 en bedanken voor het geduld dat we allemaal moesten hebben voor het wachten op 1.13 en natuurlijk jouw vertrouwen in ons!

 

Draaiboek/Agenda

-- 10/08 tot en met 17/08 17:59 --

Er zullen nog steeds zaken getest, toegevoegd of verwijdert worden, zowel oud als nieuw, op de VIP server. Jij bent deze week nog even ons proefkonijn! Laat wel weten als je nog zaken vind die volgens jou niet kunnen kloppen en meld deze op ons forum.

-- 17/08 18:00 --

De Survival, VIP, Creative en Games server (zijn de namen die ze op dit moment ook hebben hoe verwaarend dat atm ook is) zullen 1 voor 1 sluiten voor het weekend. Er zal van alles uitgewisseld worden op de achtergrond om alles weer werkend te krijgen, ook zal onze nieuwe survival spawn op zijn plaats gezet worden in onze nieuwe Survival wereld.

-- 18/08 18:00 --

Dit is het tijdstip waarop naar verwachting de Survival wereld zal openen, dit is een richttijd en dus geen zekerheid. De uiteindelijke tijd kan eerder maar ook later zijn.

-- 19/08 18:00 --

Dit is het tijdstip waarop naar verwachting de VIP, Creative en Games server weer open zullen zijn, dit is een richttijd en dus geen zekerheid. De uiteindelijke tijd kan eerder maar ook later zijn.

-- De weken na 19/08 --

-De pretpark server zal verhuisd worden naar een andere (sterkere) server, ook zal gekeken worden voor eventuele openstelling.

-We hopen snel te beschikken over de nieuwe versie van SkyBlock en AcidIsland, tot deze er zijn zal de eiland server nog 1.12.2 blijven, en zal je dus met een 1.12.2 cliënt moeten joinen als je hier wilt spelen.

-Wij versieren de kerstboom beetje bij beetje.

 

Wat kan nu al en straks ook?

-OUD-

CMI (Essentials vervanger)

Zoals gezegd staat de basis dus men kan gewoon zijn homes zetten, fly gebruiken, god mode gebruiken etc. Zolang het de basis commands betreft kan ieder zijn commands uitvoeren horende bij zijn of haar rank.

RandomTeleport nu vanuit CMI

Met de command /wild of /rtp kan je straks maximaal 5 keer random teleporteren in de Survival wereld.

SilkSpawners nu vanuit CMI

Het minen en plaatsen van spawners kan straks gewoon weer, het veranderen zal straks via spawneggs gaan uit de spawn shop. Dit zal pas kunnen als de shop plugin ook 1.13 is.

Ultimate Votes

Het is mogelijk om te voten en vote rewards te claimen.

De vote rewards bestaan uit Food, ingame geld, kans op diamond, kans op mcMMO tokens en kans op een Heart of the sea. De genoemde kansen variëren van 1 op 6 tot 1 op 250.

GriefPrevention

Er kunnen claims gezet worden maar oude claimblocks aantallen komen pas beschikbaar in de nieuwe Survival. De aantallen die je nu te zien krijgt op de test server zijn niet bindend. Benieuwd naar je saldo? Join dan i met 1.12.2 de oude survival server.

Headsinventory

Het is weer mogelijk om decoratieve blocks te gebruiken! Deze optie blijft beschikbaar vanaf de rank Fanatic.

mcMMO

Zonder mcMMO geen Just......... de xp aantallen in de VIP server zijn al gekoppeld aan je oude survival aantallen. Door te testen speel je dus al met je oorspronkelijke mcMMO xp.

WorldBorder

De wereld is wederom niet oneindig.............. de mogelijkheden daarentegen innocent

BossShopPro

/menu is er nog steeds en breiden wij vanaf nu steeds verder uit

IDisguise

Nog niet helemaal bug vrij maar is bruikbaar

Dynmap

nog niet helemaal bug vrij maar wel bruikbaar.
de nieuwe en hernoemde blokken worden nog niet herkend dus die worden als een zwart block weergegeven.

 

-OUD maar niet gelijk interessant voor jou als speler-

Coreprotect

Citizens

Clearlag (wordt nog besloten of we met deze doorgaan of niet)

JustRank

JustEssentials

Luckperms

TotleApi

Protocollib

WorldEdit

WorldGuard

Vault

Arconix

MultiChatBridge

BannerBoard

 

Wat de nieuwe zaken betreft zal zoals vermeld te zijner tijd meer info kunnen vinden op ons forum en rank mogelijkheden pagina. Nu kan je eventueel via de gegeven link de pagina van de developer bekijken voor eventueel meer info.

 

 

-NIEUW-

ZHorse

info link

Vanaf rank Coal zijn er mogelijkheden.

 

TreasureHunt

info link

Vanaf rank Coal zijn er mogelijkheden.

Zie /menu en kits voor de treasure hunt kit.

 

PetBlocks

info link

Vanaf rank Fanatic + zijn er mogelijkheden.

 

-KOMT LATER-

 

SilkSpawners

Zie CMI

BuyCraft

BottledXp

RandomTeleport

Zie CMI

Shop

Vanish

 

-ZIEN WE NOOIT MEER TERUG-

EggCatcher  (afscheid stond al gepland ivm functionaliteit en mogelijkheden)

NeoPaintingSwitch (mogelijkheid zit in CMI)

SimpleSit (mogelijkheid zit in CMI)

 

Ik zal ongetwijfeld nog zaken vergeten zijn en als je er 1 ontdekt pm me dan via de site of laat een bericht achter op ons forum zodat ik deze, als gewenst, toe kan voegen. Voor nu vraag ik iedereen rustig te blijven en niet in de stress te schieten (het is tenslotte bijna zo ver! tongue-out)

Voor nu een goede week gewenst en tot de volgende nieuwsflash!

 

Groet Karcocha aka Vincent