Google Translate

nlenfrdees

1.13kriebels

Geschreven door Vincent

We zijn er bijna maar nog niet helemaal!

Beste Justers, het is al een behoorlijke tijd geleden sinds jullie van mij het laatste nieuws hebben mogen lezen maar stilgezeten hebben wij zeer zeker niet. Wat wij allemaal hebben aangepast en toegevoegd zal ik naast het gewone nieuws hieronder vertellen.

Op dit moment zitten we nog volop in de grote Just 1.13 prijzenslag maar we gaan de laatste maand in van deze geweldige prijzenslag, vele prijzen zijn er al weggegeven maar er moeten er ook nog velen volgen, logischerwijs zullen de prijzen die je alleen kan krijgen in 1.13 nog vergeven moeten worden. We feliciteren nogmaals alle winnaars tot nu toe en wensen de deelnemers aan de 4 laatste activiteiten veel succes. De 4 activiteiten die nu nog lopen zijn Topvoter van de maand juli, top donator, Youtube abo's en de onderwaterwereld creative contest (doe jij ook al mee?).

Ik kan wel verklappen dat we vanaf volgende maand wel gewoon doorgaan met bepaalde activiteiten en het weggeven van de daarbij behorende prijzen daar zal de maandelijkse topvoter er sowieso 1 van zijn.

 

 

Nieuwigheid

Sinds enige tijd hebben wij op de Eiland server een nieuwe game draaien met de naam SkyGrid. Uitdagender dan dit is moeilijk te vinden en we zijn er dan ook trots op om deze game aan te bieden aan jullie! Je begint random in de wereld boven op de hoogste laag ergens op een blok en het is aan jou de taak om vanuit daar de SkyGrid challenges te voltooien en jouw imperium op te bouwen. Klinkt in dit verhaal heel simpel maar probeer het eens zelf en laat je verrassen door de moeilijkheid in het begin.

Ga voor deze mode naar de Eiland server en kies op de game borden op spawn voor SkyGrid of doe /asg.

Ook nieuw op de Eiland server is de nieuwe minishop die nu op alle games meedraait, in deze "nieuwe" minishop is het voor ons makkelijker om eventueel zaken toe te voegen en voor jou  is het duidelijk wat er in alle games te verkrijgen is. Doe ingame /minishop voor deze minishop, de oude per game verschillende commands voor de oude minishops werken niet meer.  Suggesties voor toevoegingen zijn welkom op ons forum.

Het kan bijna niet gekker maar ook nieuw op de Eiland server is de mogelijkheid om als speler nu zelf shops te maken. Kijk ingame bij /warp en kies voor player shops voor de uitleg om zelf een shop te beginnen op je Eiland of Grid. Je kan deze shops bereikbaar maken via je welcome sign.

 

Pretpark

Het zal vele spelers al opgevallen zijn dat er druk gewerkt wordt aan een heus pretpark. En met druk bouwen bedoelen we eigenlijk zeer zeer zeer druk, de mensen die de nobele taak hebben om dit pretpark te bouwen maken een heus feestje voor het oog en een never-ending project van en ik kan vertellen dat het bijna zo ver is dat jij als speler een deel van het pretpark kan gaan ontdekken en jezelf kan vermaken in 1 van de vele attracties. Hoeveel je kan exploren en in hoeveel attracties je plaats kan nemen is aan de pretpark manager. Jullie kennen hem ongetwijfeld beter als ik zeg Muffinanddonut (Melvin).

Zodra we over zijn op 1.13 en de Survival (inclusief VIP), Eiland en Creative server weer draaien naar behoren zulen wij een sterkere server achter het pretpark zetten en zullen wij in overleg met Melvin gaan kijken wat er publiekelijk gemaakt kan worden. Dit wachten is al bijna net zo spannend als 1 van de attracties!

 

Aanpassing mcMMO parties

We zien dat steeds meer mensen zich aansluiten bij een party van iemand om zo gezellig samen mcMMO te kunnen trainen en dit zien wij natuurlijk graag. Samen spelen is ook gewoon gezellig! Nu dit een behoorlijk voordeel oplevert als we kijken naar het verzamelen van mcMMO xp hebben wij besloten om de vereisten voor het hebben van een party uitdagender te maken. Op dit moment testen wij met het maximale party level van 50  met daarbij deze levels om de mogelijkheden van de party te unlocken;

Party-chat: 5

Party-teleport: 10

Party-itemshae: 25

Party-xpshare: 50

(Party-alliance staat op 15 maar dit heeft enkel invloed op PVP servers welke wij niet aanbieden atm)

 

Nieuwe lobby

Zoals je wel gemerkt hebt als je Just joined is dat er een nieuwe lobby is. Reden hier voor is dat de oude lobby iets te gedetailleerd was en dit performance problemen opleverde. Dit was te merken aan bijvoorbeeld de lange laadtijd van de omgeving. Omdat de Lobby een niet hele sterke server is is er besloten om de lobby zo eenvoudig mogelijk mooi en opnieuw  te maken en daarnaast ook gewoon functioneel te laten zijn. Ook moest het toevoegen en verwijderen van portals in de toekomst simpel zijn. Dat Chantal in deze opzet geslaagd is moge duidelijk zijn!

 

Nieuw naam en design

Wat vast ook opvalt is onze nieuwe naam "Just Minecraft". Al enige tijd bieden wij niet meer enkel survival aan en dus was de naam Just Survival niet helemaal meer waar en was het voor zoekenden niet duidelijk dat wij een netwerk zijn welke verschillende games en gamemodes aanbiedt. Met deze nieuwe naam denken wij dat dat duidelijker is geworden. Bij een nieuwe naam horen natuurlijk ook een frisse nieuwe website en aanpassingen aan de logo's en dergelijke. Al deze veranderingen zal je ongetwijfeld tegenkomen op onze site en ingame op de info borden. Dit is een proces wat altijd ruimte biedt voor verbetering en finetuning dus je zal niet verrast moeten zijn als er her en der nog wat verandert.

 

 

Tot zo ver mijn verhaal!

 

Veel speelplezier toegewenst en tot de volgende keer!

Karcocha

aka

Vincent