Google Translate

nlenfrdees

nieuwigheid2018

Geschreven door Vincent

Nieuw en nieuw oud

 

De feestdagen hebben we inmiddels achter ons gelaten en de rust is weder gekeerd bij een ieder. Voor ons genoeg reden om alvast aan de slag te gaan met wat we willen in 1.13. Er komen leuke zaken bij maar er worden ook bestaande zaken verandert, wat niet voor iedereen leuk zal zijn, en er worden wat oude zaken van de bovenste plank gehaald, afgestoft en in een nieuw jasje weer in gebruik genomen. Ik zal hieronder de veranderingen tot nu toe vermelden zodat je alvast een idee hebt. Er zijn veranderingen die nu al meedraaien, dit zal ik ook aangeven. 

Nieuw - BossShopPro

Nieuw op ons netwerk is BossShopPro, met deze plugin zijn de mogelijkheden eindeloos als het gaat om een GUI menu.In dit menu kunnen we bijna alles kwijt, van shops tot warps en van mcMMO token tot serverkeuze. Op dit moment draait deze plugin al mee en is te bereiken via /menu. Wat de mogelijkheden tot nu toe zijn per server is hieronder aangegeven.

/menu in de LOBBY

- Serverkeuze (dit vervangt het oude server keuze compass)

 

/menu in SURVIVAL

- Serverkeuze

- Kits (dit vervangt het /kit command)

- Warps (dit vervangt het /warp command)

- Redeem (terug van wegeweest, mcMMO tokens, verderop inhoudelijk meer)

 

/menu op EILAND

- Serverkeuze

- Kits (dit vervangt het /kit command)

- Warps (Nieuw op de Eiland server)

- Redeem (Nieuw op de Eiland server, verderop meer over Redeem mcMMO)

 

/menu op CREATIVE

- Serverkeuze

- Warps (dit vervangt het /warp command)

 

De mogelijkheden van deze plugin zijn bij ons nog in volle ontwikkeling en er zullen dus steeds meer zaken via /menu gaan lopen, we houden jullie natuurlijk op de hoogte!

 

mcMMO tokens

Terug van weggeweest; de mcMMO tokens!

De tokens zijn weer te verkrijgen via het voten en bij elke vote claim op de Survival of de Eiland server heb je een 1 op 3 kans om een token te krijgen. Deze tokens kan je vervolgens inzetten om de, naar ons idee, langzamere mcMMO skills te verhogen. We hebben het dan over de Alchemy, Fishing en Repair skills. Dit doe je via, zoals eerder genoemd, /menu en vervolgens te gaan naar het mcMMO token verdeel menu. mcMMO tokens zijn niet meer te krijgen via een donatie maar enkel via het voten op onze server.

nb: Tokens die behaald zijn in het verleden zijn ook weer beschikbaar maar enkel te gebruiken op de Survival server.

 

Just ranking systeem

Wij hebben sinds de invoering van het rank systeem geen veranderingen doorgevoerd in dit systeem maar dit gaat vanaf 1.13 wel gebeuren. Wat wij als staff zien aan mcMMO farms en truukjes om snel te levelen en de eigen speel ervaring gaat leiden tot de volgende wijzigingen in de benodigdheden voor een volgende rank. Ranks behaald voor de overgang naar 1.13 blijven zoals ze nu zijn om je verrichte harde werk tot nu toe niet teniet te doen, en ben je nu al bijna bij je volgende rank dan is het aan te raden om nog snel deze rank te halen via de huidige voorwaarden. Hieronder is enkel de nieuwe situatie vanaf 1.13 genoemd, de oude situatie kan je zien op onze ranks pagina.

 

Coal

- Geen wijzigingen, kreeg je al van ons en blijf je krijgen als nieuwkomer.

 

Iron

- Powerlevel minimaal 500

waarvan de volgende skills minimaal moeten zijn;

- Alchemy 25

- Fishing 25

- Repair 50

- Swords 50

- Mining 100

 

Gold

- Powerlevel minimaal 1500

waarvan de volgende skills minimaal moeten zijn;

- Alchemy 50

- Fishing 50

- Repair 100

- Archery 75

- Unarmed 100

- Excavation 125

 

Diamond

- Powerlevel minimaal 3000

waarvan de volgende skills minimaal moeten zijn;

- Alchemy 100

- Fishing 100

- Repair 200

- Acrobatics 150

- Axes 150

- Woodcutting 250

 

Emerald

- Powerlevel minimaal 10000

- Alle skills minimaal 400

 

Fanatic

- Powerlevel minimaal 20000

- Alle skills minimaal 750

 

Fanatic+

- Powerlevel minimaal 40000

- Alle skills minimaal 1000

 

Fanatic+ is toegevoegd als te behalen rank voor de echte die hards, we zien inmiddels spelers die langere tijd bij ons blijven en dit als ultieme uitdaging kunnen gaan zien. De drempel tussen Diamond en Emerald is hoger geworden maar zal voor de spelers die deze willen halen zonder te doneren middels de verschillende farms en truukjes geen probleem geven. De steeds terugkerende skills Alchemy, Fishing en Repair zijn bedoeld om het voten te promoten omdat je vanaf heden bij iedere vote claim op de Survival of Eiland server een 1 op3 kans hebt op een mcMMO token om deze skills naar eigen inzicht te verhogen.

 

Tot zo ver alle veranderingen die er al zijn en komen gaan, we houden jullie middels een bericht update uiteraard op de hoogte. Wil je reageren op 1 van de veranderingen dan vragen wij je dit op ons forum te doen.

 

Veel speelplezier toegewenst en tot de volgende keer,

Clubfood

aka

Vincent