Google Translate

nlenfrdees

Achtergrond verhaal

Geschreven door Vincent

Achtergrond verhalen

Stel je komt online en je merkt dat er iets vreemds aan de hand is met je inventory en je voelt je als volgt:

Dan hebben wij onderstaande Q & A voor jou! Mocht jouw vraag hier niet mee beantwoord worden stel deze dan gerust op het forum onder het topic van de betreffende server.

"" Klopt het dat mijn inventory leeg is?""

Kloppen doet dat natuurlijk niet en is ook totaal niet de bedoeling echter is het zo dat de inventories afhankelijk zijn van goed draaiend systeem, tot 1,8 was dat ook het geval. Daarna zagen wij op de achtergrond een groeiend aantal foutmeldingen van bepaalde items die een enchant met zich meedroegen. Deze foutmeldingen waren op dat moment niet van dusdanig ernstig niveau dat spelers er op 1 of andere manier last van zouden hebben. We hebben op dat moment ook besloten door te gaan met de plugin die de inventories regelt en dat hebben we gedaan tot het moment zich aankondigde dat er ernstigere problemen de hoek om kwamen, we hebben het dan over ergens de afgelopen 2 weken. Sommige spelers waren spontaan hun hele inventory kwijt en de inhoud van hun enderchest omdat het bestand waarin dit wordt opgeslagen, deze bestanden zijn persoonlijk en dus heeft elke speler er 1, niet meer gelezen konden worden door de server ( ze waren zoals dat heet Corrupt). Als jou inventory helemaal leeg is of was dan is dit verhaal ook bij jou van toepassing geweest helaas.

"" Ok dat is balen, maar doen jullie ook nog iets aan dat probleem""

Wij zijn afgelopen nacht overgestapt op een andere plugin die de inventories regelt, dat deze doet wat hij moet doen wisten wij al omdat wij deze zonder melding hebben getest op de eiland server. Daar hebben wij deze plugin getest op alle mogelijke manieren die de plugin ons biedt. Deze plugin werkt met een import functie die de oude bestanden van de oude plugin kan importeren en deze kan verwerken tot een begrijpbaar (voor deze plugin) bestand. Dat deze plugin niet alles kan verwerken omdat er oude corrupted bestanden tussen zaten moge duidelijk zijn. Eenmaal een totaal lege inventory kan zich niet herstellen en de altijd al aanwezige fouten in de oude plugin kunnen niet hersteld worden.

"" Altijd al aanwezige fouten..... ok en dat houdt in?""

Dat houdt in dat sommige enchanted gear in de nieuwe situatie niet meer in je inventory kan zitten omdat de oude data niet juist verwerkt kon worden. We hebben het hier dan over in 1 op de 10 gevallen ongeveer. Wij beseffen dat dit heel erg veel is en dat heel veel spelers hier niet blij mee zullen zijn. Aan de andere kant is het nu wel weer zo dat we nu weer een uitstekend draaiend inventory systeem hebben waar iedereen uiteindelijk veel meer voordelen uit kan halen, zowel spelers als staff.

"" Ok, allemaal wel mooi en aardig maar hoe zit dat met mijn spullen die ik kwijt ben?""

Wij kunnen helaas niet controleren welke spullen jij exact in je inventory had zitten dus teruggeven zal lastig worden, zelfs zo lastig dat we dit niet gaan doen. Wel zullen wij voor alle spelers een compensatie pakketje beschikbaar stellen om de overlast nog enig zins te beperken, deze zal beschikbaar zijn onder /kit compensatie. Deze kit zal beschikbaar zijn vanaf zaterdag 29 april 2017 tot en met zaterdag 13 mei en je zal deze eenmalig kunnen pakken. Ook zullen deze 2 weken op willekeurige momenten gratis willekeurige keys weggeven aan de online spelers die op dat moment op de survival server aanwezig zijn om zo de pijn nog wat meer te verzachten.

 

Wij hopen als staff dat je onze excuses voor het eventuele ongemak wilt aanvaarden en wij willen jou nog veel speelplezier wensen op Just!