Google Translate

nlenfrdees

HIEPERDEPIEP! HOERA! oeps......

Geschreven door Vincent

Hieperdepiepers , helemaal vergeten.....

 

 

Hieperdepiep hoera!........ moesten wij eigenlijk 17 september al zeggen maar door drukte en een hevige dosis vergeetachtigheid is onze officiële 2e verjaardag van Just survival eigenlijk een beetje overgeslagen. Maar we gaan dit de hele maand november helemaal goed maken! Wie jarig is (of is geweest) die trakteert op cadeautjes, en de cadeautjes die wij voor jou hebben zijn:

- Taart en extra mcMMO tokens bij elke vote!

- 25% korting op Emerald rank in de donation store (van 29-10 tot en met 12-11)*

- 25% korting op Fanatic rank in de donation store (van 13-11 tot en met 26-11)*

- 25% korting op Fanatic+ rank in de doantion store (van 27-11 tot en met 30-11)*

- Speciale Just kit met leuke verjaardagsgoodies om, bijvoorbeeld, je huis te versieren. /kit Feest

Kom je ook op ons partijtje? Vergeet je zwemspullen niet en je wordt thuis gebracht!

* Overgang Emerald->Fanatic en overgang Fanatic->Fanatic+ zijn uitgesloten van deze actie, 25% korting geldt niet op de eventuele bijkomende kosten zoals transactiekosten.

 

Fanatic+

 

De oplettende speler had hem ongetwijfeld al gezien; de Fanatic+ rank. Er was vraag vanuit de spelersgroep naar een rank die meer luxe te bieden had dan de huidige Fanatic rank, dat is Fanatic+ geworden. Deze rank biedt enkel meer luxe en niet meer mogelijkheden en is bedoeld voor onze echte die-hard spelers en/of de spelers die graag Just willen steunen in hun voortbestaan. Welke luxe je allemaal krijgt kan je allemaal lezen op ons forum bij verbeteringen maar er zitten, om alvast een tipje van de sluier op te lichten, een magistraal aantal van 150 homes in en toegang tot onze VIP server. Deze rank is niet te halen door middel van ons mcMMO rank systeem en kan enkel worden verkregen door te doneren.

 

 

Freebuild Creative

 

 

Vanaf zondag 30-10 is hij open! Onze Freebuild Creative wereld! In de platte wereld mag je bouwen wat je wilt en waar je wilt zo lang het niet ingaat tegen de geldende regels op onze server. Girefen is dus nog steeds verboden. Laat zien hoe creatief je bent en show je bouwwerk(en) aan iedereen die ze wil zien.In de toekomst zullen er hier ook bouwwedstrijden worden georganiseerd waarbij je aan de hand van een door ons verzonnen thema jouw creativiteit mag showen, er zullen uiteraard leuke (survival) prijzen aan verbonden zitten als jouw build de meeste punten krijgt van de jury.

 

Genoeg te doen op Just zoals je ziet, we kunnen bijna niet wachten om jou weer te mogen ontvangen als speler!

 

Veel speelplezier en tot de volgende keer!

 

Clubfood aka Vincent