Google Translate

nlenfrdees

Archief

201901

Just a Happy New Year

 

Beste Justers, we zijn dan toch weer aanbeland in een nieuw jaar, het jaar 2019! Wij willen jou dan ook een spetterend 2019 wensen en we hopen dat we jullie nog vaak gaan begroeten dit jaar. Wij van Just gaan er in ieder geval weer vol tegen aan en we zullen er ook dit jaar weer alles aan doen om het speelplezier op ons netwerk op een nog hoger niveau te krijgen!

Ik zal hieronder enkele van onze "goede voornemens" gaan verklappen, uiteraard niet allemaal want een verrassing is leuker als je hem niet verwacht!

2019, het jaar van (onder andere):

- Een nieuwe interactieve lobby -

Er wordt op de achtergrond op dit moment nog druk gewerkt aan deze vernieuwing maar zodra deze af is zal je binnenkomen op Just in een nieuwe fantastische lobby waarin je van alles kan ontdekken. Van parkour tot op speciaal voor deze lobby gemaakte minigames, vervelen is er straks niet meer bij in onze lobby! Ontdek hem tot in detail of kijk straks lekker rond als bijvoorbeeld de survival zijn avond herstart krijgt en je toch moet wachten. Binnenkomen nieuwe stijl!

- Meer achievements op de survival server -

De oplettende op VIP spelende Justers kennen deze leuke toevoeging inmiddels al een tijdje maar in het eerste kwartaal van 2019 zal deze plugin ook op de survival uitgerold gaan worden; Advanced Achievements!
Bijna 300 uitdagingen staan straks op jou te wachten om de verveling tegen te gaan!
Scheer schapen, rij de horizon tegemoet op een Lama of ga gewoon minen en ontdek welke zaken jou meer achievements (advancements) kunnen opleveren en bij voltooiing leuke ingame goodies kunnen opleveren!

- Finetuning -

Ook in 2019 zijn wij nog volop bezig met het finetunen van de servers om zo het speelgenot te vergroten. Loop jij tegen technische zaken aan die volgens jou niet kloppen en de aandacht van ons nodig hebben laat dit dan weten op ons forumgedeelte voor deze zaken. Zeg dit soort zaken niet in de ingame chat tegen staffleden want op die manier kunnen ze vergeten worden of ze komen niet duidelijk door bij Marco of mij.

- 1.14 -

Wij zijn zeer benieuwd!
Zo een hel als de overgang van 1.12 naar 1.13 was zal deze update niet worden dus we kijken hier minder angstig naar uit dan naar 1.13!
Nieuwe blokken! Eindelijk!


Voor nu genoeg verklapt!

Ik wens jullie nogmaals een goed 2019 toe en graag tot de volgende keer!

Groet

Vincent aka Karcocha

16112018

Bezigheden

Nog bezig tot en met 30 november aanstaande; onze Creative contest met het thema Sprookjes en Fantasie! Op dit moment doen er zeer weinig mensen mee dus eigenlijk kan je zeggen dat de kans om 1 van de prijzen (te gebruiken in survival) te winnen zeer tot zeer zeer groot is! Ga dus snel naar de Creative server doe /warp en kies de Contest Warp, lees de info en doe mee!

 

MOB spawning

We zijn al een tijdje op de achtergrond op zoek naar de juiste balans om de server optimaal te laten draaien en het speel genot zo hoog mogelijk te krijgen. Nu is dat op het moment merkbaar aan bijvoorbeeld de mate waarin mobs spawnen. Dit heeft te maken met het gegeven dat wij met tussenpozen van minimaal 24 uur verschillende instellingen aan het testen zijn. In deze instellingen zijn duizend en één manieren van instellen dus je kan begrijpen dat als je kijkt naar de mogelijkheden en de test tijd dat hier best wat tijd overheen kan gaan tot we een acceptabel niveau bereikt hebben. Wij vragen jullie enig begrip hiervoor en vragen ook om hier geen melding van te maken. Wij zijn hier nog dagelijks "onmerkbaar" mee bezig en dus kan er niks anders gedaan worden dan afwachten en je laten verrassen op een gegeven moment.

 

Onderhoud

Op zaterdag 17-11-2018 tussen 08:00 en maximaal 12:00, zal er onderhoud plaatsvinden aan de verschillende VPS-en waarop onze servers draaien. Op het aangegeven moment kan het dus zijn dat we onbereikbaar zijn en/of dat je plots je verbinding met de server kan verliezen. Deze onderhoudswerkzaamheden zullen uiteindelijk zorgen dat we allemaal een betere performance zullen ervaren in combinatie met de eerder genoemde instellingen aangaande a.o op het gebied van de MOB spawning.

missioncompleted

Mission completed

 

Het heeft bijna een week geduurd maar we zijn weer volledig terug en dan ook nog eens 24 uur eerder dan de planning was! Alles servers zijn weer online en zijn ook weer speelbaar!

We hopen je snel weer te zien op vierkant de beste; Just!

chaos

 

Problemen problemen problemen

 

Beste allemaal,

Naar aanleiding van de problematiek wil ik jullie het volgende verhaal vertellen en wat we gaan doen, het achtergrond verhaal hou ik zo kort mogelijk omdat dit eigenlijk geen toegevoegde waarde heeft en nu nog slechts als informatief gezien kan worden;Wij hebben sinds het begin van Just de survival server altijd bij dezelfde host gehad tot op de dag van vandaag, deze server is dankzij de vele donaties die gedaan zijn inmiddels (jammergenoeg) betaald tot en met juni 2020, echter is deze host zeer nalatend en laks als het gaat om klachtenafhandeling en support. Dit zorgt voor enorm veel stress en onbegrip bij spelers, want hoe leg je dit nou uit zonder dat het ongeloofwaardig is? Wij hebben dan ook enige tijd geleden besloten de in de tussentijd andere aangeschafte servers van deze host te verhuizen naar andere hosts als deze de einddatum van de looptijd bereikt hadden. Nu is het wel zo dat we niet geheel overzien hebben dat we, nu we zitten bij verschillende partijen/aanbieders, het feit dat als er 1 "kaart" omvalt eigenlijk het hele huis in elkaar stort omdat we teveel afhankelijk zijn van deze verschillende partijen. Wij hebben dan ook besloten om ons verlies bij deze host te pakken en het heft volledig in eigen hand te gaan nemen en het server achtergrond gebeuren zelf te gaan doen, met de ict kennis die we in huis hebben in het staffteam moet dit geen enkel probleem zijn en dit moet er voor gaan zorgen dat we de huidige problematiek voor kunnen zijn door de eigen monitoring.

Niet in 1 dag geregeld en een hoop werk voor de boeg!

Wij willen in ieder geval dit weekend de Survival, Lobby en Bungee draaiend en speelbaar hebben, dus op de "huidige"map inclusief alles zoals was voor deze ellende op hun nieuwe omgeving en hoe de rest gaat lopen kan ik nog niet zeggen omdat we afhankelijk zijn onze eigen vrije tijd om dit vanaf letterlijk nul op te zetten.

Voor nu is het geduld en tot zondag?!?


Groet, Vincent

we zijn los

Here we go!

 

 

We zijn zoals je misschien al gezien hebt sinds afgelopen zaterdag eindelijk over op 1.13 en draaien dus inmiddels al een week op volle toeren. Zoals je misschien ook gemerkt hebt zijn er veel nieuwe zaken waar je zonder twijfel even aan moet wennen zoals nieuwe commands die oude commands vervangen en plugins die je nog niet eerder gezien hebt bij ons. Helaas is het ook zo dat we nog niet vlekkeloos draaien en we nog niet alle gewenste plugins in ons bezit hebben en dat er dus zaken zijn die je in het verleden wel kon en nu ineens (nog) niet. 

In het geval dat nog niet alles vlekkeloos draait vragen wij jou wel om zaken waarvan je denkt dat het niet klopt te melden op ons forum zodat we deze 1 voor 1 op te kunnen beantwoorden en/of op te lossen, dit melden van zaken doe je hier:

Melden bugs/verbeteringen

Door dit melden help je je jezelf en Just om nog beter te worden dan we eigenlijk al zijn (kuch kuch).

Bugs en verbeteringen die ingame in de chat gemeld worden zullen niet in behandeling genomen worden en zelfs worden genegeerd, reden hier voor is dat we op het moment dat het in chat tegen ons gezegd wordt wij eigenlijk niet direct een oplossing voor handen hebben en niet de tijd hebben om direct te kijken omdat we op de achtergrond met zaken bezig zijn of ook eens zelf willen genieten van 1.13. Door het melden op het forum verzeker je je dus ook eigenlijk van een zeker en professioneel antwoord en/of oplossing.

 

Voor nu wens ik een ieder ongelooflijk veel speelplezier op Just in 1.13 en bijna al weer in 1.13.1 (update zal nagenoeg probleemloos zijn) en tot een volgend bericht!

 

Karcocha aka Vincent